Klikněte pro zvětšení

Malleable Molding Paste

Stylingová pasta.

CELKOVÉ HODNOCENÍ

Malleable Molding Paste

Stylingová pasta.

Detail produktů
  • Stylingová pasta pro tvarování účesu.
  • Dodává účesu dlouhou výdrž a texturu.
  • Vlasy můžete vytvarovat do různých tvarů a stylů.
  • Vyber balení

Celkem: 640 Kč

Dostupnost:

Skladem

 

Hedvábné pudry 

Hedvábný pudr se získává z výměšků larev bource morušového. V kosmetice se používá zejména pro své hydratační účinky a schopnost absorbovat maz.

Sójový olej

Sójový olej je jedním z nejpoužívanějších olejů současnosti. Obsahuje zhruba 60% polynenasycených mastných kyselin a je významným zdrojem vitaminu E. Používá se zejména v mýdlech a olejích do koupele. Sójový olej se získává lisováním a vyniká zvláčňujícími účinky díky obsahu kyselin oleové, linoové a nasycených kyselin. Dříve se sója tradičně pěstovala kvůli proteinům, oleji a obsahu lecitinu a byla považována za vynikající hydratační činidlo, které zhebčuje pleť.

 

Slunečnicový olej 

Slunečnicový olej obsahuje značné množství blahodárných fosfolipidů i vysokou koncentraci ceramidů. Jeho posilující a ochranná činidla vyživují a posilují suchou a poškozenou pleť. Odolný výtažek ze slunečnice má také blahodárný efekt na pleť vystavenou slunečnímu záření.

Tisk

Jak produkt používat:
- Můžete ji používat na suché nebo lehce navlhčené vlasy.
- Začnete malým množstvím, které před použitím rozetřete v dlaních.

 

Hedvábné pudry 

Hedvábný pudr se získává z výměšků larev bource morušového. V kosmetice se používá zejména pro své hydratační účinky a schopnost absorbovat maz.

Sójový olej

Sójový olej je jedním z nejpoužívanějších olejů současnosti. Obsahuje zhruba 60% polynenasycených mastných kyselin a je významným zdrojem vitaminu E. Používá se zejména v mýdlech a olejích do koupele. Sójový olej se získává lisováním a vyniká zvláčňujícími účinky díky obsahu kyselin oleové, linoové a nasycených kyselin. Dříve se sója tradičně pěstovala kvůli proteinům, oleji a obsahu lecitinu a byla považována za vynikající hydratační činidlo, které zhebčuje pleť.

 

Slunečnicový olej 

Slunečnicový olej obsahuje značné množství blahodárných fosfolipidů i vysokou koncentraci ceramidů. Jeho posilující a ochranná činidla vyživují a posilují suchou a poškozenou pleť. Odolný výtažek ze slunečnice má také blahodárný efekt na pleť vystavenou slunečnímu záření.

Tisk

Jak produkt používat:
- Můžete ji používat na suché nebo lehce navlhčené vlasy.
- Začnete malým množstvím, které před použitím rozetřete v dlaních.