Klikněte pro zvětšení

Heat-Protective Silk-Straightening Cream

Vlasová péče pro narovnání vlasů.

CELKOVÉ HODNOCENÍ

Heat-Protective Silk-Straightening Cream

Vlasová péče pro narovnání vlasů.

Detail produktů
  • Chrání vlasy před lámáním a poškozením způsobeným teplem.
  • Přináší vlasům hedvábnou texturu a bezkonkurenční lesk.
  • Obsahuje výtažky ze sójových bobů, sezamového semínka a slunečnicových semen.
  • Navržen speciálně pro vlnité a nepoddajné vlasy.
  • Vyber balení

Celkem: 600 Kč

Dostupnost:

Skladem

Sezamový olej

Jemný hydratační olej pocházející ze sezamových semínek má stejné zvláčňující účinky jako ostatní oleje z ořechů a zeleniny a používá se jako transportní olej. Dobře se vstřebává a zjemňuje pleť.

 

Hedvábné pudry 

Hedvábný pudr se získává z výměšků larev bource morušového. V kosmetice se používá zejména pro své hydratační účinky a schopnost absorbovat maz.

Sójový olej

Sójový olej je jedním z nejpoužívanějších olejů současnosti. Obsahuje zhruba 60% polynenasycených mastných kyselin a je významným zdrojem vitaminu E. Používá se zejména v mýdlech a olejích do koupele. Sójový olej se získává lisováním a vyniká zvláčňujícími účinky díky obsahu kyselin oleové, linoové a nasycených kyselin. Dříve se sója tradičně pěstovala kvůli proteinům, oleji a obsahu lecitinu a byla považována za vynikající hydratační činidlo, které zhebčuje pleť.

Tisk

Jak produkt používat:
- Rovnoměrně rozetřete do mokrých vlasů, od kořínkům ke konečkům.
- Během fénování rozčesávejte vlasy kartáčem, což zajistí jejich vyrovnání.
- Nanášejte na suché vlasy pro zvýšení poddajnosti a lesku.
- Pro optimální výsledek a delší výdrž pak použijte kulmu.

Sezamový olej

Jemný hydratační olej pocházející ze sezamových semínek má stejné zvláčňující účinky jako ostatní oleje z ořechů a zeleniny a používá se jako transportní olej. Dobře se vstřebává a zjemňuje pleť.

 

Hedvábné pudry 

Hedvábný pudr se získává z výměšků larev bource morušového. V kosmetice se používá zejména pro své hydratační účinky a schopnost absorbovat maz.

Sójový olej

Sójový olej je jedním z nejpoužívanějších olejů současnosti. Obsahuje zhruba 60% polynenasycených mastných kyselin a je významným zdrojem vitaminu E. Používá se zejména v mýdlech a olejích do koupele. Sójový olej se získává lisováním a vyniká zvláčňujícími účinky díky obsahu kyselin oleové, linoové a nasycených kyselin. Dříve se sója tradičně pěstovala kvůli proteinům, oleji a obsahu lecitinu a byla považována za vynikající hydratační činidlo, které zhebčuje pleť.

Tisk

Jak produkt používat:
- Rovnoměrně rozetřete do mokrých vlasů, od kořínkům ke konečkům.
- Během fénování rozčesávejte vlasy kartáčem, což zajistí jejich vyrovnání.
- Nanášejte na suché vlasy pro zvýšení poddajnosti a lesku.
- Pro optimální výsledek a delší výdrž pak použijte kulmu.